Glennis Grace 3e gastartiest bij  "Fred & Friends"

Op vrijdag 18 en zaterdag 19 september 2020 viert Fred van Leer zijn verjaardag met een groots spektakel in Rotterdam Ahoy: 'Fred & Friends'. Samen met zijn muzikale vrienden maakt hij er een waanzinnige avond van voor iedereen die van een feestje houdt.

Fred: 'Vandaag mag ik eindelijk bekend maken dat mijn grote vriendin Glennis Grace de 3e gastartiest is voor Fred & Friends.
Ik ben hier natuurlijk enorm trots op. Behalve het feit dat Glennis een absurd goede stem heeft, mag zij als echte “friend” natuurlijk niet ontbreken op mijn verjaardag.
Trouwens… ik heb haar ook niet gevraagd of ze wilt komen zingen, ik heb het haar gezegd! Haha!

Fred & Friends wordt een heerlijke, hysterische avond vol met te gekke live optredens, dans, spektakel, toeters en bellen. Een mooie mix met bekende topartiesten. Eerder werd al bekend dat de Vengaboys en Anita Meyer erbij zijn.


Fred van Leer kondigt 5e gastartiest aan!

Vandaag kondigt Fred van Leer zijn 5e gastartiest aan. Niemand minder dan Lee Towers zal zich bij het lijstje van topartiesten voegen.

Fred: ''Als je aan Rotterdam denkt dan denk je toch aan Lee. En als je aan Lee denkt, denk je toch aan AHOY? Nou dus precies dat gaat er gebeuren. Ik ben super trots dat Lee op mijn feest komt optreden. Een levende legende die zeker niet mag ontbreken. Een ding weet ik zeker, die avond walk ik niet alone..”