Zingen met Hollands mooiste

Nederlandstalige liedjes zijn door de jaren heen een vaste standaard voor succes, mijmeringen naar de tijd van toen, melancholie en romantiek.

 

Vroeger was alles mooier: de tijd van de schillenboer, de tijd dat je 2 weken lang moest wachten voordat de postbode de brief van je liefje bezorgde. De tijd van de openbare telefooncellen, de colporteurs, het kattenkwaad dat we uithaalden en de kuilen in de weg die hobbels zijn geworden.

 

Een reis langs de vele, nog niet vervlogen, mooie muzikale herinneringen vormt de brede en sterke basis voor Zingen Met Hollands Mooiste. Een goede band, een zangeres en een zanger samen met een door de wol geverfde presentatrice brengen u met een heerlijk gevoel van nostalgie, weemoed en verlangen in de juiste sfeer van het Nederlandstalige muzikale erfgoed.

 

En… om u nog beter in de sfeer te brengen, herinnert u zich nog Rijk de Gooijer met Brief uit La Courtine, of “Patsy (komt toch bij mij)” van Rein de Vries. Uiteraard worden nummers  van André Hazes en Marco Borsato niet vergeten.

Kortom een prachtige bloemlezing van mooie Nederlandstalige nummers van 1950 tot nu.

 

Wij zijn ervan overtuigd dat een dergelijke muzikale avond een groot publiek in vervoering zal brengen en zingend en dansend de zaal zal verlaten. Gegarandeerd succes!